Premierea elevilor și cadrelor didactice care au contribuit la spectacolul din data de 24 ianuarie 2024 cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române

În urma spectacolului din 24 ianuarie 2024, cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române, Instituția Prefectului Județul Harghita a premiat elevii și cadrele didactice pentru organizarea acestui spectacol  de înaltă ținută artistică.

În data de 26 ianuarie 2024 Prefectul județului Harghita a premiat elevii și conducerea Școlii Gimnaziale Livezi și Asociația pentru Promovarea Tradițiilor și Meșteșugurilor și Turismului în Livezi.

A urmat premierea cadrelor didactice și a elevilor Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc și ai Colegiului Naţional „Octavian Goga” din Miercurea Ciuc.

Cadrele didactice care au contribuit la pregătirea spectacolului au fost premiate de către instituția prefectului, iar toți elevii participanți au primit cadouri constând în rechizite școlare.

Organizarea spectacolului și premierea s-a efectuat cu sprijinul Centrului Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Harghita din Consiliul Județean Harghita.