Permisele de conducere emise între 8 și 15 mai se ridică de la ghișeu

Comunicat  de presă

Permisele de conducere emise între 8 și 15 mai se ridică de la ghișeu

O defecţiune tehnică la sistemul de împlicuire a permiselor de conducere emise în perioada 8-15 mai 2018 a făcut imposibilă trimiterea acestor documente la domiciliul/reşedinţa titularilor, fapt pentru care s-a luat măsura trimiterii permiselor în cauză la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Harghita.

Pentru a putea intra în posesia documentelor, este necesar ca titularii să se prezinte personal la sediul serviciului (Miercurea Ciuc, strada Kossuth Lajos, nr. 11 – 13), la ghişeul Preschimbări permise de conducere, în orice zi lucrătoare a săptămânii, luni – joi: între orele 15.00 – 16.00, vineri: între orele 11.00 – 12.00, cu actul de identitate în termenul de valabilitate şi dovada de circulaţie provizorie în cazul solicitanţilor care au preschimbat permisul de conducere.

Nu trebuie  programare online pentru acest tip de serviciu.

Pentru permisele de conducere emise începând cu data de 16 mai 2018, acestea vor fi livrate la adresa de livrare solicitată.

 

 Instituţia Prefectului Judeţul Harghita

 Biroul de presă