Măsuri pentru evitarea aglomerației la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Harghita

Măsuri pentru limitarea accesului în sala de aşteptare la

S.P.C.R.P.C.I.V. Harghita începând cu data de 11.03.2020

Reguli generale:

1. Accesul persoanelor în sală se face doar pe baza programărilor on-line cu cel mult 15 minute înainte de ora programării.

2. Accesul este permis doar persoanelor programate, fără însoţitori.

3. Persoanele care au diverse întrebări sunt lăsate să intre dar vor fi însoţite de personalul de pază până la ghişeu. Recomandăm consultarea paginii de internet www.drpciv.ro sau  telefon 0266.206.220.

4. Accesul pentru reprogramarea la proba practică şi pentru susţinerea celei de-al doilea, al treilea…….. examen teoretic se face pe baza de bon de ordine.

 

Accesul la sala de examen:

1. Candidaţii care sunt la primul examen se vor prezenta cu 15 minute înainte de ora programării la ghişeul nr.8 pentru înregistrare. După înregistrare candidaţii vor părăsi sala de aşteptare şi se vor întoarce la ora 11.00 la sala de examen. Bonurile de ordine pentru intrarea la sala de examen se eliberează în momentul înregistrării , la ghişeu.

2. Candidaţii care sunt la al doilea, al treilea… examen se vor prezenta la sala de examen începând cu ora 12.30. Bonurile de ordine pentru intrarea la sala de examen se eliberează începând cu ora 08.00.

 

Reprogramarea candidaţilor:

– Candidaţii care solicită reprogramarea la proba practică se vor prezenta în zilele de Luni, Marţi şi Joi începând cu ora 14.00 la sala de examen sau la ghişeul nr. 6.

– Bonurilor de ordine pentru reprogramare se  eliberează începând cu ora 08.00.

 

Eliberarea dovezilor înlocuitoare a certificatelor de înmatriculare şi a plăcilor cu numere de înmatriculare:

– Pentru dosarele depuse între orele 08.00-12.00 eliberarea dovezilor înlocuitoare ale certificatului de înmatriculare sau/şi a plăcilor cu numere de înmatriculare se face începând cu următoarea zi lucrătoare între orele 11.00-12.00.

– Pentru dosarele depuse între orele 12.00-15.00 eliberarea dovezilor înlocuitoare ale certificatului de înmatriculare sau/şi a plăcilor cu numere de înmatriculare se face incepând cu următoarea zi lucrătoare între orele 15.00-16.00, cu excepţia zilei de vineri.

 

RECOMANDĂM  PĂSTRAREA UNEI DISTANŢE ÎNTRE  PERSOANE PE TIMPUL PERIOADEI  DE  AŞTEPTARE.

Şef serviciu,

Comisar-şef de poliţie

Blenteş Dan