Reluarea activităţii de examinare/reexaminare la proba teoretică

23.06.2020

 

Comunicat de presă

 

Reluarea activităţii de examinare/reexaminare la proba teoretică se va face începând cu data de  29.06.2020  cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie şi distanţare socială în vederea limitării răspunderii noii forme de coronavirus care determină boala Sars-Cov-2.

 

Susţinerea probei teoretice/accesul în sala de examen se va efectua exclusiv în baza unei programări on-line, atât pentru cei care susţin proba prima dată cât şi pentru cei care se prezintă pentru reexaminare.

 

Programările on-line vor putea fi efectuate pe pagina de internet www.drpciv.ro secţiunea „Înregistrare dosar de examinare” începând cu data de 25.06.2020.

 

Proba teoretica se susţine în zilele de Luni, Marţi si Joi între orele 11.30-14.00.

 

Candidaţii care susţin pentru prima dată proba teoretică trebuie să se prezintă la sediul serviciului în zilele de Luni, Marţi si Joi, între orele 08.00 – 10.30.

Candidaţii care vor să fie reexaminaţi trebuie să se prezinte  începând cu ora 11.30.

Pentru susţinerea probei teoretice  candidaţii vor avea asupra lor actul de identitate şi dosarul de examinare, în original.

Reprogramarea la proba practică se face personal,după efectuarea celor 6 ore de conducere, în zilele de Luni, Marţi si Joi între orele 14.00-15.30.

 

 

Instituția Prefectului Județul Harghita